Шампоан GLOSSY

Шампоан GLOSSY

ШАМПОАН ЗА КОСА 

FONEX - GLOSSY

ЗА СУХА И ТРЕТИРАНА КОСА 

 

Цена: 4.00лв.


ШАМПОАН ЗА КОСА 

FONEX - GLOSSY

ЗА СУХА И ТРЕТИРАНА КОСА